Teollisuusrakentaminen uusissa ja vanhoissa kohteissa Raumalla ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä

Rakennus Nova Oy tarjoaa teollisuusrakentamista yrityksille noin 80 kilometrin säteellä Raumalta,  ja tarvittaessa kauempanakin. Rakennamme esimerkiksi uudet tuotantotilat ja hallit ja saneeraamme vanhat. Saat meiltä apua sekä pieniin uudistustöihin että tilojen kokonaisvaltaiseen remontointiin tai esimerkiksi käyttötarkoituksen muutokseen.

Otamme mielellämme vastaan tarjouspyyntöjä myös muilta rakennus yrityksiltä, sekä pienistä kuin laajemmistakin urakoista. Meiltä saat myös rakennusalan ammattilaisia ja apulaisia kiireavuksi tuntitöihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Tulemme tarvittaessa maksuttomalle arviointikäynnille kohteeseen ennen tarjouksen antamista.

Rakentamisen monipuolista osaamista yritysten käyttöön

Rakennus Nova Oy on monipuolinen rakennusalan liike, joka tarjoaa osaamistaan muun muassa vakuutusyhtiöiden, taloyhtiöiden, isännöitsijöiden ja julkisen sektorin käyttöön. Palvelumme kattaa sekä uudis- että korjausrakentamisen kaikilta osin – tarvittaessa käytämme apuna luotettavia kumppaneita. Meillä itsellämme on rakennusten pohjatöiden ja puumateriaalin käsittelyn erikoisosaamista. Osana saneeraukseen valmistautumista hoidamme myös muun muassa tarvittavat kosteusmittaukset.

 

Saat meiltä esimerkiksi:

1

  • uudet teollisuushallit, varastot ja katokset

  • muottityöt/betonityöt

  • raudoitus

  • rakennusten pohjatyöt, maanrakennustyöt

  • rakennusten ulko- ja sisätilojen saneeraukset

  • kosteusmittaukset osana saneerausta.

Laadukasta teollisuusrakentamista

Teemme teollisuusrakentamista nopeasti ja laadukkaasti. Saat meiltä esimerkiksi uudet tehdas- ja tuotantorakennukset, logistiikka- ja varastohallit sekä erilaiset teollisuutta tukevat tilat. Olemme myös toteuttaneet useita tuotannon vaatimia muutos-, saneeraus- ja laajennustöitä teollisuudelle.

 

Sovitamme palvelumme aina yritystoimintasi tarpeisiin. Esimerkiksi saneeraustyöt suunnittelemme niin, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa liiketoimintasi jatkuvuudelle.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Soita, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake.

Osaurakat ja kokonaisurakat – tarpeidesi mukaan

Otamme vastaan niin pienet kuin suuretkin remonttiurakat. Toimimme luontevasti projekteissa, kokonaisurakoissa ja osaurakoissa. Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina tarpeidesi mukaan.

 

Meillä on jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita Rauman seudulla ja Satakunnassa. Käy tutustumassa referensseihimme ja kysy tarjous! Tulemme mielellämme maksuttomalle arviokäynnille ennen tarjouksen antamista.

Referenssit